Framträdanden och föreläsningar

Jag berättar regelbundet om mina böcker om mitt skrivande. Jag gör också föreläsningar om pressbearbetning och gerillamarknadsföring, något jag gjort på bland annat Bok- och förlagsmarknadslinjen på Lunds universitet (som återkommande gästföreläsare). Jag berättar gärna om hur du skriver klart din bok, planerar en deckare eller ökar dina chanser att bli utgiven på förlag. Du som har ett färdigt manus kanske behöver hjälp med pressbearbetning och PR? Då förklarar jag gärna hur man gör. När det gäller föredrag utgår jag från Svenska Författarförbundet (eftersom jag är medlem där). Jag har F-skatt.

Tidigare föreläsningar och framträdanden:

Släppturné för Charles Bukowskis Dikter för döende vilsna och döende veka stolta och sköna (Härnqvists bokförlag) i översättning av Einar Hechscker. Framträdanden av Einar Hechscher och Bob Hansson i Malmö, Lund, Nässjö, Göteborg och Stockholm. Arr: Härnqvists bokförlag. Hösten 2004.

Gerillamarknadsföring för det lilla förlaget, Lunds universitet, 2005-2007.

En kväll med Charles Bukowski, Borås Kulturhus, 2007). Jag presenterade nysläppta Bukowski – en biografi (Härnqvists bokförlag). Einar Heckscher läste dikter. Andreas Filipsson sjöng tonsatta Bukowskidikter. Samma arrangemang hölls på Ord på Scen i Lund, Biograf Panora i Malmö, Mosebacke i Stockholm och ett flertal andra platser.

Släppfest för Charles Bukowskis Los Angeles Poeten på hörnet, Malmö, 7/3 2014. Med Freke Räihä och Tomas Klas Ekström. Diktuppläsning, släppfest för Charles Bukowskis Los Angeles.

BukowskiBoardyBromander, Litteraturhuset i Göteborg, 27/3 2014. Jag berättade om Charles Bukowskis Los Angeles. Elin Boardy och Henrik Bromander berättade om Mary Jones historia respektive Riv alla tempel.

Bok & Bibliotek i Göteborg, 25/9 2014. Boksignering Charles Bukowskis Los Angeles.

Pressbearbetning från början, Föreläsning, Nyföretagarcenter Syd, 21/1 2015.

Release för Dog City Blues, Poeten på hörnet i Malmö, 13/2 2015.

Tre poeter, Poeten på hörnet i Malmö, 23/3 2015. Jag berättade om Charles Bukowskis Los Angeles. Nina Quist, Stig Johansson och Erik Pausett läste dikter.

Charles Bukowski i Dog City, Ölkaféet i Malmö 25/4 2015. Det här var min programpunkt under Litteraturrundan. Jag berättade om mitt författarskap. Samt sålde böcker och signerade. Och drack öl.

Deckarkväll på Hamrelius Bokhandel i Malmö, 27/6 2015. Jag, Set Mattsson och Joakim Zander berättade om vårt skrivande inför publik.

Författarsamtal på Julboksmässan i Malmö, 12/12 2015. Jag berättade om Charles Bukowskis Los Angeles och Dog City Blues.

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.