Kategorier
Nyheter

Trevlig deckarkväll på Hamrelius

Den 27/7 var det deckarkväll på Hamrelius Bokhandel i Malmö. Jag framträdde tillsammans med Set Mattsson och Joakim Zander. Sett har skrivit ett flertal Malmödeckare med historisk anknytning, medan Joakim förra året släppte ”Simmaren”, som såldes till 24 länder. I höst följer han upp med ”Orten” (båda på Wahlström och Widstrand). Den här kvällen blev det frågestund, deckarquiz och trevliga samtal med publiken och författarkollegerna emellan. Hamrelius har fler evenemang på gång, så spana in deras Facebooksida.

Här följer några najsiga (?) bilder från deckarkvällen. Foto: Hamrelius bokhandel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.